Clicknlinc en Presentations2go bundelen hun krachten

Presentations2Go is de perfecte tool voor het creëren van video content. Clicknlinc is de ideale tool om video interactief te maken en te verrijken.

Start simpel met gratis apps voor het opnemen van audio en video. Activeer je Presentations2Go video met Clicknlinc en maak het slim en interactief.

Start vandaag!

Meld je nu aan

E-commerce, medical
& Education

Film is een machtig medium die de kijker kan entertainen, verleiden en zelfs aanzetten tot actie. We kunnen objecten omtoveren tot een webshop en de verkoop kan direct worden afgehandeld binnen de film. Door simpelweg vragen aan de film te koppelen kan iedere film ingezet worden als compleet lesprogramma. Goede doelen gebruiken film om mensen te overtuigen ze op wat voor manier dan ook te steunen. Doneren werd nog nooit zo gemakkelijk gemaakt. Uit onderzoek is gebleken dat clicknlinc niet alleen nuttig, leuk en simpel te gebruiken is maar kan op medisch gebied zelfs van cruciaal belang zijn.

Dashboard

Zoals gezegd kunnen we ieder object binnen een film clickable maken. Door simpelweg in beeld te klikken kunnen we toegang geven tot de extra informatie, vragen of bijvoorbeeld webshop. Dit doen we door een mooi vormgegeven pop-up. Deze pop-up kan natuurlijk geheel in uw eigen style worden vormgegeven en kan op ieder gewenst moment worden aangepast.

Maar het dashboard is een van de mooiste functies van clicknlinc. Via het dashboard van clicknlinc laten we precies zien waar de kijker in geïnteresseerd was, welke vragen ze hebben beantwoord, en bijvoorbeeld hoe vaak een pop-up werd aangeklikt. Al deze informatie is unieke data die we graag voor u analyseren om zo uw kijkers en klanten in de toekomst nog beter te informeren.

Neem contact op